fredag 11 januari 2008

Expressen Söndag mot ättestupa med manspanel

Kommer du ihåg när Aftonbladet för ett tiotal år sen satsade på en mansbilaga? Den fick de lägga ner illa kvickt, för intresset var nada.
Nu har nån jävla snilleblixtgrupp på Expressen kommit på att tidningen ska satsa på män på söndagar, genom att städsla en manspanel. Grattis! Och vem tror de ska köpa den? Män som Robban Aschberg, Pigge Werkelin, Leif GW Persson och Paolo Roberto, som sitter i den här hårdkokta panelen. De här mansdinosaurierna kan möjligtvis locka snubbarna som slutat köpa porrblaskorna?
Den här idén är bara fel, fel, fel och totalt out of date. Jag ger den ett halvår. Max. Eller också har jag så fel, fel, fel och det visar sig att det är just såna här män Sverige längtar efter. Snacka om backlash för jämställdhet inom medierna i såna fall.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.