torsdag 16 oktober 2008

Papa Dees fru skyller på ex-flickvän

Papa Dees hustru Andrea Wahlgren, fortsätter envetet att hävda på sin blogg andreastockholm.blogg.se att Papa Dee är oskyldig och att det är hon själv som gjort sig illa pga panikångest. Tyvärr är hon inte trovärdig eftersom hon allt för tätt följer den klassiska förklaringsmodellen när det gäller en hustru som skyddar sin misshandlande man.
Förutom att, som hon säger, att hon själv slagit sig i huvudet med ett blockljus, vilket liknar den mer kända "jag gick in i en dörr", så tar hon till ytterligare en gammal schablon i sitt senaste inlägg, där hon skriver:

"Jag kan inte förstå att det här har gått så långt på grund av en svartsjuk ex-flickvän som infekterat målet med sina lögner."

I ett tidigare blogginlägg skrev jag att Papa Dees hustru liknar Jenny Beltran. Men i Andrea Wahlgrens senaste utspel liknar hon faktiskt mer Tito Beltran, som i hovrätten när det gäller fallet där han fälldes för utnyttjande av underårig skyllde det på; en hämndlysten kvinna, barnets mor, som Tito sa sig haft ett förhållande med, men som valde att stanna hos sin man och enligt Beltran-logik då hittade på att Tito skulle utnyttjat barnet, för att sätta dit honom.
När det gäller Papa Dees hustru, så tror hon inte ett ögonblick på att Papa Dees fd flickvän, som han haft ett tio-årigt av och på förhållande med, skulle blivit kontinuerligt misshandlad flera gånger om året av honom, som hon sagt. I stället tycker Andrea Wahlgren att det verkar rimligt att den fd flickvännen ljuger ihop en story om misshandel, frontar sin egen oförmåga att anmäla honom inför polis, rättsväsende och hela Sveriges allmänhet genom media bara för att hon är svartsjuk. Sorry, Andrea, jag tror inte det. Men om det nu, trots allt skulle vara som du säger att Papa Dee inte har pucklat på dig, så beter du dig precis som kvinnor som ljuger för att skydda sina män gjort sen urminnes tider tillbaka. Inte en gång utan två. Så därför tänker jag fortsätta att tro att även du gör det.

Nästa vecka faller domen och då får vi veta vad tingsrätten tror.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns grannar som har vittnat om att Daniel har haft många flickvänner innan han gifte sig med Andrea, och att han slängt ut dem och så vidare på samma sätt som han gjorde med Andrea. Skrik, bråk och slag. Grannar kan alltså vittna om att det inte är första gången detta har hänt.

Det kusliga säger vittnen är när Daniel kommer ut i kalsongerna och en vit ren t-shirt och är oerhörd lugn och säger "Älskling, vad är det som har hänt?" Och där ligger hon alldeles blodig med skräckslaget folk runtomkring. "Vem har gjort detta mot dig?" säger han med iskallt kusligt märkligt lugn som nästan känns ännu läskigare än själva händelsen i sig.

Ex flickvännen hade också varit fotomodell, de bodde ihop i USA, New York, och där hade polisen sökt upp dem efter slagsmål. I sverige hade det inte hänt, men hon hade polisanmält honom och det finns ju dokumenterat. Det går väl inte ljuga ihop ihopdokumenterat matrial. EX flickvännen vill inte att han ska slå ihjäl den han lever ihop med, hon vill hjälpa Andrea.

Papa Dee är nog mer bekymrad över sin karriär än något annat. Han är rökt efter det här.

Anonym sa...

Tänk vad ni vet mycket.