söndag 24 december 2006

Bingos våta dröm

Har just varit på Bingo "Bongo" Rimérs födelsekalas på nätet. Seglade in på "Glamourprinsessans dagbok", www.karolinalassbo.blogspot.com och där låg flick-bunny-bilderna på Bingo och hans flickor. Vad är det med den snubben?
Förra året, tror jag det var, såg jag bilder från hans megapartaj around Stureplan. Han hade makat ett Hugh Heffner look alike häng-sväng-kalas, som gick att skådas på www.stureplan.se.
Att killen wannabee svensk Playboyking vet vi. Frågan är om han kommer lyckas.

Läste i Expressen Fredag (061208) att Bingo vill gifta sig näck - en gång till, han glömde nämligen att strippa förra gången - tillsammans med alla nakna bröllopsgäster. Mmmm...ormgrop.
Hoh, hoh, Bingos bröllopsdrömmar är en satsning på något "vågat", enligt Expressen. Och "vågat" à la Rimér är att ha Runar Sögaard som naken vigselförättare "bland snäckor och skal i vattenbrynet". Förra gången Bingo gifte sig med Big Brother-stjärnan Angelica Bremert skedde det i Las Vegas tidigare i år och sen dess har hon synts tillsammans med sin make i TV-programmet "Being Bingo". Förutom nudisstohejet vill de tu även viga sig traditionellt. Vicken backlash!

Läste förövrigt i Mattias Anderssons "Porr. En bästsäljande historia" att killar som har lite svårt med brudar får mycket enklare om de gömmer sig bakom en kamera och kallar sig flickfotograf (Bingo har lagt till den populära titeln entrenör). Inte vet jag om det är Bingo-tricket, men att killen privat föredrar silikonbrudar och leker den svenske Hugh det är ingen tvekan.

Inga kommentarer: