fredag 26 oktober 2007

Hur kan Anna Sjödin ha något ihop med Billy Butt?

Jag har alltid gillat Anna Sjödin, fd SSU-ordföranden som åkte på en bläcka på Crazy Horse och dömdes för att ha kallat en dörrvakt för svartskalle. Det var bara att kliva av SSU, även om hon själv hävdade att hon blivit oskyligt dömd.
Ja, ja, tänkte jag, hon är en tuff brud, hon kommer snart att som Schwarzenegger i Terminator "be back". Och så läser jag i Expressen att hon gängat sig med Billy Butt i nån slags rättskipningsorganisation för folk som känner sig oskyldigt dömda.
Jesus, Anna, hoppa av det tåget. Billy är ingen vidare polare om man vill tvätta bort en misskrediterande stämpel. Karln fortsätter med en dåres envishet att hävda att han är oskyldig till ett gäng våldtäkter på unga tjejer, trots att han suttit inne för det. Det är som om han, trots den ständigt modifierade sexbrottslagstiftningen inte har fattat att sex är en ömsesidig grej där man bör förvissa sig om att den andra är med på noterna innan man sätter fart mot den egna tillfredsställelsen.
Överhuvudtaget har projektet med en rättviseklubb för dem som anser sig felaktigt dömda rejäla vibbar av rättshaverister över sig. Ok, sanningen ter sig inte alltid likadan beroende på ur vilket perspektiv man betraktar den, men i stället för att strida för sin egen sak till dödagar, är det nog vettigare att ifrågasätta lagstiftningens blinda fläckar. Om Anna valde den vägen tror jag hon skulle kunna lyckas, åtminstone när det gäller opinionens syn på saken. Billy däremot ligger risigt till, eftersom han strider mot tidsandan där en snubbe som knullar på en brud utan att veta om hon verkligen vill allt mer börjar ses som det han verkligen är: En våldtäktsman.

Inga kommentarer: