fredag 22 december 2006

Kära Carolina Gynning!

Jag har precis läst din bok "Ego girl" och ser ett mönster: hur störtsköna brudar som du ständigt fastnar för grymt farliga grabbar och Mötley Crue:s look alikes. Why gör alla häftiga tjejer det och varför sprutar ni silikon i tuttarna och viker er i herrmagasin? (Bojkotta Bingo Bongo NU!)Marilyn Monroe,Brigitte Bardot då, Pamela Anderson, Jenna Jameson, Victoria Silvstedt, Linda Rosing och Carolina Gynning nu. Blondin-snygging listan kan göras hur lång som helst och alla har varit ihop med skitstövlar.
Nu tycks du tänkt om och börjat i terapi och drömmer om en "snäll man som prioriterar dig. Någon som är ödmjuk, varm och rolig." Att du har "curse" när det gäller kärlek just nu, tror du kanske beror på att du väljer fel killar. Men den där de Paris-snubben som misshandlade dig gång på gång kastade du ut - bra gjort -så det där kanske väljer fel killar har du redan insett på en nivå. Men som du förstått genom terapin har du både "lilla Carolina" som inte mår så bra och "Carolina som är glad, galen och självsäker" inom dig och så länge du låter "galningen" inom dig härja fritt, kommer lilla Carolina i kläm.
Låt nu den stora Carolina ta hand om den lilla och tro aldrig mer att nån crazy man kommer att göra det. Du har börjat bra och du är en STÖRTSKÖN BRUD som kan gå hur långt som helst. God Jul och Gott Nytt år och hälsa mamma.
En stor kram från en som gjort samma misstag som du!
//Monika

Inga kommentarer: