fredag 31 augusti 2007

Billy Butt skyller stureplansvåldtäkterna på feministerna

Billy Butt, våldtäktsdömd - 4 år för nio fall av våldtäkt och ett våldtäktsförsök - och fd skivbolagsdirektör hävdar i en artikel på www.sourze.se att unga kvinnor i det här landet har missförstått det här med våldtäkt.
Tror jag det, att BB tycker det, eftersom han anser att han oskyldigt suttit inne tre år pga att kvinnor, enligt hans mening, inte blivit våldtagna av honom.
Nu fäktar han på för de sk "Stureplansprofilernas" oskuld, som enligt honom aldrig begått några våldtäkter, enligt lagens mening. Den lag som för drygt tio år sen gjorde helt fel som burade in honom är tydligen den här gången helt rätt ute. Allt enligt BB:s flexibla sätt att se på lagen, dvs så länge våldtäkter inte existerar är den bra, annars, som i hans eget fall, dömer den åt helvete, vilket BB:s ständiga överklaganden utan framgång är ett prov på.
Att kvinnor tycker sig våldtagna mot bättre vetande beror, enligt BB, på "halvkokta feminister som vi har i det här lilleputtsamhället". Han hävdar att feministerna har fått kvinnor att misstolka begreppet våldtäkt, dvs en våldtäkt är inte en våldtäkt, snarare ett "ragg" eller "ett misslyckat samlag" och i det senare fallet kan man sannerligen hålla med honom.

För den som har svårt att tro att Billy Butt så flagrant avslöjar sin syn på att manlig sexualitet = våldtäkt, kan jag bara säga: Det finns mera i hans artikel "Vad var det jag sade, Cim Efraimsson!". på nättidningen Sourze. Med såna manliga vänner kan man undra vilka attityder kvinnors fiender håller sig med.

Time out, Billy Butt!

Inga kommentarer: