torsdag 15 februari 2007

Så vinner sossarna valet 2010

Sen Göran Persson klev av på valnatten förra hösten har sossarna sovit törnrosasömn. Sossegubbarna gjorde ett försök att dissa Mona, när de andra damerna tackade nej till partiledarposten efter Persson. Hon var lat, slarvig och gud vet vad. Ynkligt och rent larv, men den här gången gick det inte att försöka dra en "Toblerone" (läs: få henne på fall för nåt småttigt).
Den här gången kan inget stoppa Mona - hoppas jag - och när hon vaknar upp ur törnrosasömnen i mitten av mars, då kommer det att bli tydligt att det inte bara är Persson som fått kliva åt sidan, utan hela gubbväldet tycks ha vält över bord med honom.

Är det nån som har sett eller hört nåt från Nuder, Bodström, Östros - som var så på inför valet - på senaste? De har liksom tystnat när husse försvann. Däremot är det mer och mer av Karin, Vanja, Ulrica och Margot. Och jag tror det kommer bli ännu tydligare när Mona tar över på allvar. Alliansbröderna Reinfeldt, Borg, Bildt, Littorin, Björklund och Hägglund kommer att få det svettigt om öronen framöver. Deras antifeministiska agenda kommer att hamna i fokus, för sossesyrrornas angrepp.

Och vips kommer vi se att se hur ett nytt feministiskt initiativ kliver fram mitt framför våra svenska ögon, utan att vi ens lade en röst på dem när det begav sig och jag kommer att gilla det hela vägen fram till nästa valurna 2010. För det är så sossarna, eller kanske ska man döpa om det gamla patriarkala partiet till sossorna, som Expressen gör i dagens tidning, kommer att vinna valet 2010.
Kom ihåg var ni läste det först.

Inga kommentarer: