söndag 31 december 2006

Gott Nytt År alla bimbo-brudar!

Hoppas ni ger er själv ett och samma nyårslöfte:

1. Slutar spruta silikon i tuttarna, läpparna och andra crazy ingrepp. Ni är helhärliga precis som ni är. Remember that,always.
2. Slutar vika ut er eller göra kamouflerade p-rullar med kass musik åt gubbslemmet. Ring en riktig videokonstnär och musikproducent i stället.
3. Ger alla hycklande gubbar som Bergqvist, Ekwall, Gummesson och Kadhammar svar på tal.
4. Satsar på er själva och skiter i Hefner wannabes som Bingo "Bongo" Rimér och byket runt honom.

Enligt Nationalencyklopedin är bimbon: "Attrativ flicka eller ung kvinna som väcker medial uppmärksamhet genom utmanande stil och som är eller låtsas vara intellektuellt outvecklad."

I SvD (061231) säger Carolina Gynning att hon "utnyttjat bimbolooken men nu vill jag bli tagen på allvar. Jag är inte ens en äkta blondin men man får mycket mer uppmärksamhet."
En porrproducent säger i Mattias Anderssons bok "Porr, en bästsäljande historia" att gubbsen som kollar p-rullar vill bara ha silikonblondiner. Så när Gynning ville klä av sig framför ett manligt kameraöga var hon tvungen att operera tuttarna fyra gånger - numera har hon dubbel d-kupa - och ibland känns det som "hon skapat ett missfoster och att det kanske är omöjligt att behålla brösten om hon ska bli tagen på allvar".
På SvD:s fråga om hon skulle göra den här intervjun om hon inte silikonopererat sig tystnar hon en lång stund. Sen kommer svaret.
"Ja, men då skulle jag suttit här som konstnär i stället."
Maybe, baby, men fan tro´t!
Carolina har förövrigt blivit utsedd till Årets kvinna av tidningen Café, medan Fredrik Reinfeldt tog hem motsvarande Årets man. Det säger en del om synen på män och kvinnor i konungariket Sverige såhär sista dagen inför det nya året. Det får mig att tänka på en annan fantastisk blondin, sexikonen Marilyn Monroe, som t om fick president Kennedy på fall. Även hon ville bli tagen på allvar!

Inga kommentarer: