fredag 5 januari 2007

Billy Butt & co going Linda Rosing bashing på Sourze.

När en seriös kille som journalisten Peter Kadhammar börjar jämföra uppmärksamheten kring Linda Rosing med Irak-kriget (se bloggen "Gubbmobbarna Kadhammar och Bergqvist"), förstår man att han tappat fattningen. Men det visar sig att Kadhammars mobba-Linda artikel på kultursidan i Aftonbladet var symptomet på mobba-Linda-epidemin, som brutit ut på Sourze., där Linda själv skriver krönikor.
De senaste dagarna har 7 mobbningsartiklar mot Linda lagts ut på Sourze. Av dessa har en skrivits av en kvinna, resten av män som antingen bara hånar eller så tycker de synd om Fadde (som också skriver krönikor på Sourze.)som varit tillsammans med Linda. Två av gubbartiklarna har Billy Butt som undertecknad, vilket säger nåt om nivån, även på resten. När Butt, likt Linda Skugge, prussiluskar Linda, som om hon vore hjärndöd då säger det naturligtvis mest om honom själv.
När han, som mediekåtat sig genom decennier och under lång tid figurerade som "snuskgubbe" på löpsedlarna, plötsligt ska ge Linda goda råd, då har vi hamnat mitt i en "Ding, ding värld" (tidningen där bara det mest bisarra publiceras).
I Butt Sourze.-artikel "Linda Rosing - askungesagan är tyvärr slut" är han så oförblomerat oförskämd att Kadhammars lågvattenmärke har lättat från bottennoteringen i genren mobba-en-silikonblondin.

Till Linda, vill jag bara säga. Ta det lugnt baby! Detta är bara storm i ett vattenglas. Du fixar det här! Vi är många brudar här ute, som håller på dig, även om gubbhycklarna och en del damer tar sig rätten att använda dig som spottkopp och ge skenet av att du är down and out.
Gör som min gamla nattchef Kalle på Östra Småland gjorde när han blev sur på tidningen: dra den i fläkten, eller slå in fiskrens i den, så kommer den åtminstone till nån nytta. Sen kan du alltid slå en signal till Mona Sahlin, som är ett annat tufft kvinns som är van att bli mobbad av facket och en "mobba-Mona-sekt" som tycks finnas både inom och utanför partiet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Och du tycker att din artikel är så himla bra? Jösses va du är naiv. Butt hade helt rätt om Rosing. Hon är UTE!